JobAgent Personality Indicator – Så funkar det!

Skrivet av Björn Elowson

Vi har byggt ett personlighetstest som vi kallar för JobAgent® Personality Indicator. Du kan nog höra på namnet att den ger dig en indikation på hur du är som person. Testet tar ca 1 minut att slutföra, och den går ut på att du får välja mellan olika påståenden om dig själv. Men hur funkar det egentligen? Det ska vi berätta!

JobAgent® Personality Indicator grundar sig på vad som brukar kallas för femfaktormodellen. Det är den mest använda modellen för att beskriva personlighet, och modellen går ut på att människor kan beskrivas utifrån fem stora personlighetsdrag:

I dom flesta personlighetstesterna behöver du svara på ungefär 100-250 frågor, och i din rapport kan du se var du hamnar inom dessa fem personlighetsdrag (ofta får du mycket mer än så, men i stora drag så är det vad du kan läsa i din rapport). Men vi på JobAgent® vill hjälpa dig beskriva dig själv och din personlighet utan att det ska ta upp hela din dag. Därför utvecklade vi JobAgent® Personality Indicator som direkt visar upp dessa fem personlighetsdrag och du får välja vad som känns mest “du”. Om det skulle vara så att du inte känner igen dig själv i dina resultat kan du självklart göra testet igen. Och igen. Och igen. No limits!

Men du, vi har även stora, mer djupgående tester i vår plattform. Det är inte vi som byggt dessa utan våra partners har varit snälla nog att dela med sig. Vi har bland annat ett test som tar ca 15 min och beskriver mer i detalj hur du är som person. Vi har även tester för logiskt tänkande, problemlösningsförmåga och multi-tasking. Du kan ladda ner dina testresultat och verkligen grotta ner dig i hur du är och vad du borde tänka på. Dina resultat kan till och med visa saker du inte ens visste om dig själv, till exempel hur du fungerar som en ledare! Häftigt, eller hur?

Tycker du det verkar som om vi har mycket saker relaterade till din potential? Vad bra!

Vi tycker nämligen att du ska ha möjligheten att beskriva dig själv utifrån hur du verkligen är, inte bara din titel eller din utbildning. Du är ju mer än så, du är ju du!

Prova JobAgent® Personality Indicator utan att logga in!

Varsågod, en liten sneak-peak på allt JobAgent har att erbjuda. Helt gratis och du behöver inte ange din e-post för att se resultatet. Glöm inte att dela med en vän!

Kategori:

Dela:

Scroll to Top