JobAgent® – Making potential available

Häng med oss på våra grymma event!

Häng med nästa gång!

Våra genomförda webinarer

For job seekers

Framtidens sätt att hitta ditt drömjobb

Välkommen på ett webinar där Björn Elowson, leg. psykolog och VD för JobAgent, berättar om hur AI kan hjälpa dig att hitta ditt drömjobb baserat på din potential, din personlighet och dina skills.

För rekryterare & HR

Hur har AI påverkat Talent Acquisition?

Ett webinar som handlade om hur du kan förutsäga vilka trender som kommer komma inom HR-tech, hur Alexa och Siri eventuellt kommer bli dina framtida bästa kompisar och varför dina Facebook-likes är värda sin vikt i guld.

För rekryterare & HR

Hållbar Rekrytering

I det här webinaret pratar psykologen Björn Elowson och rekryteringsveteranen Mats Wernheim om hur vi ser på framtiden och hur vi kan återvinna alla “nejtackade” kandidater.

För rekryterare & HR

Psykologen förklarar profiler

I det här webinaret pratar psykologen Björn Elowson om psykologin bakom JobAgents kandidatprofiler och hur vi kopplat personlighet & beteenden till olika yrkesroller.

För rekryterare & HR

Webinar för dig som vill hitta kandidater på ett nytt sätt

Häng med oss på webinar där vi visar och berättar om vårt nya system. Vi kommer visa dig hur vårt system ser ut och hur du hittar den perfekta kandidaten med hjälp av vår smarta sök & filtrering (it’s easy as a pie!)

För rekryterare & HR

Anställa en dirigent som en kundtjänstchef?

Skulle det kunna vara så att en strukturerad och övertygande dirigent faktiskt kan vara en toppenmatch som kundtjänstchef? Ett webinar om hur du kombinerar skills och potential för att skapa matchningar som vi tidigare inte ens har tänkt på.

Together with

För rekryterare & HR

Nästan alla som söker jobb får ”nej tack” – MAX har nu infört candidate branding för att skapa hållbar rekrytering på riktigt.
På det här webinaret berättare Charlotte Zetterlund, personalchef på MAX, om sitt HR-arbete.

Together with

For job seekers

I samarbete med Yrkesdörren anordnar vi ett webinar där du som arbetssökande får se alla fördelar med att söka jobb genom JobAgents grymma plattform.


Together with

Scroll to Top