JobAgent® – Making potential available

Häng med oss på våra grymma event!

Häng med oss! 👋

Våra kommande event

För rekryterare & HR

För jobbsökare

45 min

Häng med nästa gång!

Våra genomförda webinarer

För rekryterare & HR

Webinar för dig som vill hitta kandidater på ett nytt sätt

Häng med oss på webinar där vi visar och berättar om vårt nya system. Vi kommer visa dig hur vårt system ser ut och hur du hittar den perfekta kandidaten med hjälp av vår smarta sök & filtrering (it’s easy as a pie!)

För rekryterare & HR

Anställa en dirigent som en kundtjänstchef?

Skulle det kunna vara så att en strukturerad och övertygande dirigent faktiskt kan vara en toppenmatch som kundtjänstchef? Ett webinar om hur du kombinerar skills och potential för att skapa matchningar som vi tidigare inte ens har tänkt på.

I samarbete med

För rekryterare & HR

Nästan alla som söker jobb får “nej tack” – MAX har nu infört candidate branding för att skapa hållbar rekrytering på riktigt.
På det här webinaret berättare Charlotte Zetterlund, personalchef på MAX, om sitt HR-arbete.

I samarbete med

För jobbsökare

I samarbete med Yrkesdörren anordnar vi ett webinar där du som arbetssökande får se alla fördelar med att söka jobb genom JobAgents grymma plattform.


I samarbete med

Scroll to Top

Du får ⁨14⁩ dagar gratis provperiod och får tillgång till alla talanger. Du binder inte upp dig och väljer själv om du vill fortsätta efter att din period är slut.

(Ordinarie pris ⁨990 SEK⁩/mån)

Allt är helt gratis och du kan använda ditt digitala CV precis hur du vill. I plattformen kommer vi att hjälpa dig med att hitta dina styrkor, dina skills och massa mer!

(Helt gratis!)