JobAgent® – Making potential available

Webinar:

Hållbar Rekrytering

Välkommen på ett webinar om hur du kan återvinna dina "nejtackade" kandidater - vi kallar det hållbar rekrytering!

Att tacka nej till kandidater är en ständig utmaning för oss som jobbar med rekrytering. Vad kan vi göra för att slippa släcka hoppet för de som får ett nej tack?

Är det verkligen hållbart att inte återvinna kandidatdata och kandidater som du av olika anledningar måste tacka nej till?

För nästan alla är det numer självklart att återvinna det som återvinnas kan – vi pantar, på helgerna står vi i kö till återvinningscentralen, vi slänger inte matrester i de vanliga soporna, listan kan göras lååååång…

Men hur ser det ut inom rekrytering? I de absolut flesta rekryteringsprocesser får kandidaten enbart ett “Tack, men nej tack”. Men vad händer sen? Oftast ingenting… Behöver det verkligen vara så?

Det är ju faktiskt så att en person som inte fick jobbet hos dig faktiskt skulle kunna vara en perfekt matchning på ett annat företag – och en person som blev bortvald hos din konkurrent kan ju faktiskt vara din nästa kollega!

Under webinaret kommer vi gå igenom:

Häng med på webinar där psykologen Björn Elowson och rekryteringsveteranen Mats Wernheim berättar om hur vi ser på framtiden och hur vi kan återvinna alla “nejtackade” kandidaters data.

Anmäl dig till vårt webinar

När?
Onsdag 9 februari kl. 10.00-10.30

Var?
Online! Du får en länk där du kan se webinaret när det är dags.

För vem?
Personer som rekryterar eller bara vill veta mer om hur man kan rekrytera på ett hållbart sätt.

Du kommer få träffa

Föreläsare

bjornpiv-1-1024x1000-1.png

Björn Elowson

Leg. Psykolog
VD & Grundare JobAgent

Moderator

Mats har arbetat inom bemannings-och rekryteringsbranschen sedan 1991. Han är grundare av bemanningsföretaget MAYDAY, 1991 (ISS/MAYDAY) och JobAgent, 1999 (Want). Han är också grundare av SaaS-företaget ZeroLime samt initiativtagare till Jobbfestivalen. Mats skulle förmodligen bli känd som den mest visionära person som finns och som någonsin har vandrat på denna jord.

Mats Wernheim

Serieentreprenör & rekryteringsexpert
Grundare JobAgent

Har du inte koll på din kalender just nu?

Ingen fara, vi hjälper dig! Fyll i din e-post så skickar vi en påminnelse till dig imorgon ✌️

The talk of the town

Vad säger folk om JobAgent?

Scroll to Top