Hur JobAgent hittar de bästa kandidaterna

1646735919086

Skrivet av Frida Lannerström

Björn Elowson, VD & grundare av JobAgent, beskriver hur JobAgent fungerar för rekryterare

JobAgent är framtidens sätt att söka och hitta kandidater genom AI.

Vårt verktyg hittar kandidater som uppfyller dina kriterier och är intresserade av ditt jobb på väldigt kort tid, tack vare att vi använder ny AI teknik. När du angett vad du letar efter kommer JobAgent söka igenom webben efter kandidater som matchar dina kriterier. Vårt mål är att ge dig kandidater som ska vara anställningsbara direkt. 

Vårt verktyg är ett komplement till era nuvarande rekryteringsprocesser, oavsett hur ni hittar kandidater idag. 

Genom vårt verktyg får du kandidater som...

Vår AI är extra smart - den vet nämligen vilka kandidater som kommer lyckas riktigt bra på jobbet!

Vi vet att personer kan mer än deras titlar och CVn. Vi har kartlagt över 4 000 yrkesroller och mappat upp vad som brukar vara det absolut viktigaste vad gäller yrkesframgång. Vi vet vilka egenskaper som därmed brukar vara
eftersträvansvärda i allt från barista till frontend-utvecklare, både kompetenser och personliga egenskaper. Vår AI kommer i första hand leta efter personer som har erfarenhet av yrket du letar efter, men den kommer även leta efter kandidater som inte har jobbat med yrket tidigare men har kompetenserna som krävs.

Kandidaterna du får av oss är alltså inte bara en bra matchning för ditt jobb – dom har även potentialen att göra sitt jobb riktigt bra på lång sikt!

Testa att göra en sökning och jämför med kandidaterna du har idag

Kategori:

Dela:

Scroll to Top