loader image
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

JobAgent arrangerar söndagens deltävling av Swedish Coding Cup 🌟

Swedish Coding Cup är ett årslångt svenskt mästerskap i tävlingsprogrammering. Tävlingen utmanar deltagarna med allt från enkla programmeringsövningar och algoritmiska kluringar till tunga implementationsproblem och avancerad matematik.

“Det är väldigt kul att JobAgent vill arrangera en deltävling. Det finns många intressanta teknikutmaningar inom jobbmatchning” säger Mattias Akke, projektledare på Swedish Coding Cup.

Genom att arrangera söndagens deltävling hoppas Björn Elowson, JobAgents VD, kunna öka antalet kandidater inom IT i plattformen.

“Det här är en fantastisk möjlighet för oss på JobAgent. När vi fick höra om Coding Cup var det ett enkelt beslut att bli partner eftersom det ofta är svårt att rekrytera inom IT och programmering. Vi ser fram emot ett stort deltagande!” säger Björn Elowson.

Arrangörer av de andra deltävlingarna är KTH, Chalmers, Lunds Universitet och Programmeringsolympiaden. Efter deltävlingarna kommer endast 15 deltagare ha kvalificerat till SM-finalen där Sveriges bästa tävlingsprogrammerare utses.

JobAgent önskar alla duktiga programmerare ett stort lycka till!

Kategori:

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Scroll to Top

Du får ⁨14⁩ dagar gratis provperiod och får tillgång till alla talanger. Du binder inte upp dig och väljer själv om du vill fortsätta efter att din period är slut.

(Ordinarie pris ⁨990 SEK⁩/mån)

Allt är helt gratis och du kan använda ditt digitala CV precis hur du vill. I plattformen kommer vi att hjälpa dig med att hitta dina styrkor, dina skills och massa mer!

(Helt gratis!)