JOBAGENT® - MAKING POTENTIAL AVAILABLE

Bli upptäckt av rekryterare och arbetsgivare.

Skapa konto

Skapa ditt konto helt gratis med BankID eller e-post.

Berätta om dig

Berätta vad du är bra på och visa din potential genom olika tester.

Dina önskemål

Visa vilka jobb som intresserar dig mest, vilken lön du vill ha och mer!

Bli upptäckt

Bli kontaktad av olika  arbetsgivare med spännande jobberbjudanden.

Snabbväxande företag som använder JobAgent

Vi skapar ett snyggt CV åt dig, helt automatiskt

Vi fyller ditt CV med information om dig baserat på informationen du ger oss. Du kan ladda ner ditt CV som PDF och använda det även när du söker jobb utanför JobAgent! Självklart är det gratis 🥳

JOBAGENT® - MAKING POTENTIAL AVAILABLE

Vi matchar dig med jobb baserat på din potential

För oss är din personlighet och potential viktigare än utbildning och tidigare jobberfarenheter. Forskning visar att kompetens, personlighet och beteende är det som avgör om någon lyckas på sitt jobb, därför fokuserar vi mycket på olika typer av tester. 

Via JobAgent kan du testa din personlighet och dina styrkor, t ex logisk-, numerisk-, verbal- eller multitaskingförmåga. Du kan också tjuvkika på hur du fungerar som ledare, även om du inte varit det tidigare. Allt är kostnadsfritt och självklart är det du som bestämmer om någon annan ska få se dina resultat.

Dina testresultat berättar mycket om dig, din personlighet och din potential – till och med sånt du inte vet själv! Du kanske skulle passa perfekt som ledare? Eller vara en grym säljare? Vårt system har koll på det och ser till att matcha dig med jobb som passar ⁣🎉

Testa din personlighet på 1 minut

Svårt att beskriva dig själv? Svara på 5 snabba frågor i JobAgent® Personality Indicator, så hjälper vi dig att beskriva din personlighet och dina styrkor. Inget konto krävs och självklart är det gratis!

Boosta ditt jobbsökande med JobAgent

Få jobberbjudanden baserat på din personlighet och potential 🚀

Scroll to Top