Vi välkomnar dig som är kund i Nordea Private Banking

JobAgent® – Making potential available

Tack för att du var med på eventet!

Med inspiration från streamingtjänster kan rekryterare hitta jobbsökare lika lätt som du och jag kan hitta filmer på Netflix eller musik på Spotify. JobAgent har skapat en global marknadsplats som vänder upp och ner på rekrytering, vilket är en bransch som omsätter nästan 500 miljarder dollar årligen.

JobAgents vision är att utveckla och tillgängliggöra potential. Detta gör vi genom en global delningstjänst inom matchning där jobbsökare och talanger kan dela sin data och göra sig sökbara på sina villkor. Därmed löser vi den största utmaningen i hela branschen – nämligen the global skills gap genom vår AI-drivna marknadsplattform.

 


Kontakta ossLet’s talk about it!

Vill du att vi kontaktar dig?

JobAgent® – Making potential available

Vill du veta mer?
Björn Elowson

CEO & Grundare
Delägare

Björn är legitimerad psykolog och har en bakgrund inom urval och assessment. Han har arbetat med kunder över hela världen med allt från personbedömningar av VD:ar i Sverige, assessment centers i Kina, till att utveckla automatiserad karriärvägledning i London. Björn är känd för att vara utomordentligt intresserad av hur teknik och psykologi kommer att smälta samman i framtiden – men trots hans genuina intresse så kan han faktiskt inte se in i framtiden.Mats Wernheim

Head Of Growth & Grundare
Delägare

Mats har arbetat inom bemannings-och rekryteringsbranschen sedan 1991. Han är grundare av bemanningsföretaget MAYDAY, 1991 (ISS/MAYDAY) och JobAgent, 1999 (Want). Han är också grundare av SaaS-företaget ZeroLime samt initiativtagare till Jobbfestivalen. Mats skulle förmodligen bli känd som den mest visionära person som finns och som någonsin har vandrat på denna jord.

Vidare läsning om oss

Läs mer om JobAgent

Let’s get social!

@jobagent.se

[instagram-feed][instagram-feed num=6 cols=2]

Våra PartnersArtiklar om oss


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Få nyhetsbrev varannan vecka med spännande nyheter, tips, resurser och massa mer inom jobb och rekrytering!

info@jobagent.se
+46 70 536 69 41

Humlegårdsgatan 22
114 46 Stockholm
Sweden


Facebook


Linkedin


Instagram


Twitter


© Copyright 2020 | JobAgent® | All Rights Reserved