Om oss på JobAgent®

Vår utgångspunkt är att arbetsmarknaden inte längre fungerar.

JobAgent® – Making potential available

Människor och jobbmöjligheter borde kunna hitta varandra på ett enklare sätt.

Med fokus på det som är viktigt – vi måste ta tillvara på all den potential som finns. Med hjälp av AI och samarbete med ledande testföretag erbjuder vi ett enklare sätt för arbetssökande att göra sig synliga för rätt jobbmöjligheter och samtidigt ge rekryterare ett bättre beslutsunderlag.

Nice to meet you 👋

Träffa vårt grymma team

Våra Partners

Artiklar om oss

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Få nyhetsbrev varannan vecka med spännande nyheter, tips, resurser och massa mer inom jobb och rekrytering!

© Copyright 2022 | JobAgent® | All Rights Reserved

Scroll to Top

Björn Elowson

CEO & Grundare
Delägare

Björn är legitimerad psykolog och har en bakgrund inom urval och assessment. Han har arbetat med kunder över hela världen med allt från personbedömningar av VD:ar i Sverige, assessment centers i Kina, till att utveckla automatiserad karriärvägledning i London. Björn är känd för att vara utomordentligt intresserad av hur teknik och psykologi kommer att smälta samman i framtiden – men trots hans genuina intresse så kan han faktiskt inte se in i framtiden.

Mats Wernheim

Head Of Growth & Grundare
Delägare

Mats har arbetat inom bemannings-och rekryteringsbranschen sedan 1991. Han är grundare av bemanningsföretaget MAYDAY, 1991 (ISS/MAYDAY) och JobAgent, 1999 (Want). Han är också grundare av SaaS-företaget ZeroLime samt initiativtagare till Jobbfestivalen. Mats skulle förmodligen bli känd som den mest visionära person som finns och som någonsin har vandrat på denna jord.

Frida Bredesen

Creative Director

Frida har jobbat som frilansdesigner under de senaste 3 åren genom hennes egna bolag. Man skulle nästan kunna säga att hon har en magisk kraft – allt som hon jobbar med blir grafiskt jättefint. Så tänk dig om någon skulle fråga henne “Vi har en superinnovativ plattform, kan du göra den extraordinärt fin och användarvänlig?”. Vi vet redan vad hon svarade..

Fredrik Niemelä

CPO
Delägare

Fredrik var en av dem som byggde Spotify från grunden. Han blev senare Product Development Director på Spotify där han var direkt ansvarig för alla produktutvecklings insatser till konsumenter, inklusive the Spotify-client, webbplatsen och nya plattformar. Du kan lätt känna igen Fredrik eftersom han nästan alltid bär cowboyhatt.

Asa Bain

Full Stack Utvecklare

Asa har erfarenhet av att utveckla både front- och backend för flera olika kunder. Han är en full stack-utvecklare och mycket erfaren inom alla olika tekniker. När han inte arbetar lär han barnen att spela olika musikinstrument.

Andrew Vincoy

Back-End & Integrationsutvecklare

Andrew har utvecklat mjukvarulösningar för flera svenska kunder. Han har erfarenhet både på fram- och baksidan. Han är vår tekniska expert när det gäller integrationer. När han inte arbetar tillbringar han mest av sin tid med sin familj.

Jade Palco

Back-End Utvecklare

Jade är en erfaren back-end-utvecklare. Han är mycket engagerad i att göra idéer till verklighet. Han är aktiv i många olika utvecklargemenskaper. Förutom teknik älskar han också att spendera mycket tid utomhus – han är med det sagt en utomhusutvecklare.

Sean Ramones

Front-End Utvecklare

Sean har arbetat med utveckling inom olika branscher men mest inom e-handel. Han är den mest strukturerade utvecklaren i teamet och är vår egen front-end-expert. Trots sin strukturerade sida beskriver han sig själv som en rocker.

Anthony Heitzeberg

Front End Developer

Anthony utvecklar frontend men strävar efter att bli fullstack-utvecklare i framtiden. Han tog examen i Computer Engineering från Silliman University i Dumaguete och var forsknings- och utvecklingspraktikant vid University of Cebu, där han gjorde mobil- och webbutveckling. Anthony älskar att spela fotboll och han joggar varje söndag. Han älskar också att läsa böcker (speciellt Stephen King) och göra kodningsutmaningar på Hackerrank.

Leonard Sun

QA & Project Management

Leonard har varit inom IT-området i 13 år och var tidigare IT-chef för SOPHI, Inc. Leonard är en bra teamledare och strävar alltid efter att leverera högkvalitativa produkter. Han är en riktig games och spelar många videospel, både gamla och nya. När han inte spelar gillar han att cykla i bergen och laga mat för sina nära och kära.

Frida Ljungcrantz

Account Manager

Frida tar hand om försäljning och att bygga relationer med både befintliga och nya kunder. Hon studerar till Account Manager på Företagsekonomiska Institutet och älskar försäljning, framförallt prata med folk.  När Frida inte jobbar tycker hon om att resa – så fort pandemin är slut sitter hon på nästa, bästa flygplan! Hon älskar även fotografering och att lyssna på true crime-poddar (hon är en riktig nörd när det gäller true crime!).

William Zetterlund

Account Manager

William tar hand om försäljning och att bygga relationer med både befintliga och nya kunder. Han brinner för försäljning och är redo för nya utmaningar som Account Manager inom B2B på JobAgent.
När William inte jobbar tycker han om att träna, umgås med nära & kära samt spela poker ♠️ ♣ ♥ ♦