loader image

Om oss på JobAgent®

Vår utgångspunkt är att arbetsmarknaden inte längre fungerar.

JobAgent® – Making potential available

Människor och jobbmöjligheter borde kunna hitta varandra på ett enklare sätt.

Med fokus på det som är viktigt – vi måste ta tillvara på all den potential som finns. Med hjälp av AI och samarbete med ledande testföretag erbjuder vi ett enklare sätt för arbetssökande att göra sig synliga för rätt jobbmöjligheter och samtidigt ge rekryterare ett bättre beslutsunderlag.

Nice to meet you 👋

Träffa vårt grymma team

Läs mer om Fredrik

Tech-gurun

Fredrik Niemelä

Läs mer om Viktoria

Rekryteringsexperten

Läs mer om Asa

Full stack developer

Läs mer om Cedrick

QA & Project Management

Läs mer om Jade

Back end developer

Läs mer om Sean

Front-end developer

Läs mer om Andrew

Back end & integrations developer

Vidare läsning om oss

Lär känna oss bättre

Let's get social!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Scroll to Top

Björn Elowson

CEO & Grundare
Delägare

Björn är legitimerad psykolog och har en bakgrund inom urval och assessment. Han har arbetat med kunder över hela världen med allt från personbedömningar av VD:ar i Sverige, assessment centers i Kina, till att utveckla automatiserad karriärvägledning i London. Björn är känd för att vara utomordentligt intresserad av hur teknik och psykologi kommer att smälta samman i framtiden – men trots hans genuina intresse så kan han faktiskt inte se in i framtiden.

Mats Wernheim

Head Of Growth & Grundare
Delägare

Mats har arbetat inom bemannings-och rekryteringsbranschen sedan 1991. Han är grundare av bemanningsföretaget MAYDAY, 1991 (ISS/MAYDAY) och JobAgent, 1999 (Want). Han är också grundare av SaaS-företaget ZeroLime samt initiativtagare till Jobbfestivalen. Mats skulle förmodligen bli känd som den mest visionära person som finns och som någonsin har vandrat på denna jord.

Frida Bredesen

UI/UX Designer & Webbredaktör

Frida har jobbat som frilansdesigner under de senaste 3 åren genom hennes egna bolag. Man skulle nästan kunna säga att hon har en magisk kraft – allt som hon jobbar med blir grafiskt jättefint. Så tänk dig om någon skulle fråga henne “Vi har en superinnovativ plattform, kan du göra den extraordinärt fin och användarvänlig?”. Vi vet redan vad hon svarade..

Christian Hultén

Head of International Business

Christian är en erfaren företagsledare som under de senaste 25 åren haft ledande befattningar i såväl stora internationella organisationer som i mindre start-ups och tillväxtbolag. Han var delaktig i Sykes, ett ledande globalt outsourcingbolag, expansion i Europa och han var en av de ledande personerna i etableringen och uppbyggnaden av Excellentgruppen, där han b la var VD för den svenska verksamheten. Christian var också VD för ZeroLime där han tillsammans med Mats Wernheim lanserade banbrytande videolösningar för rekrytering och bemanning. Under de senaste 7,5 åren har Christian dels varit chef för Transcoms verksamhet i norra Europa med över 5 000 anställda och nu senast som Chief Operating Officer för hela Europa.

Fredrik Niemelä

Tech Lead
Delägare

Fredrik var en av dem som byggde Spotify från grunden. Han blev senare Product Development Director på Spotify där han var direkt ansvarig för alla produktutvecklings insatser till konsumenter, inklusive the Spotify-client, webbplatsen och nya plattformar. Du kan lätt känna igen Fredrik eftersom han nästan alltid bär cowboyhatt.

Viktoria Flygare

CMO
Delägare

Viktoria är en av de absoluta pionjärerna inom Talent Management i Sverige. Hon har sen slutet på 90-talet arbetat i gränslandet rekrytering, kommunikation och processutveckling. I rollen som rådgivare, projektledare och HR-chef har Viktoria skapat talang- och karriärplattformar, tagit fram rekryteringsstrategier samt massa annat. Om någon av oss fastnar i en fråga, då är det hon man vänder sig till.

Asa Bain

Full Stack Utvecklare

Asa har erfarenhet av att utveckla både front- och backend för flera olika kunder. Han är en full stack-utvecklare och mycket erfaren inom alla olika tekniker. När han inte arbetar lär han barnen att spela olika musikinstrument.

Cedrick Lariosa

QA & Project Management

Cedrick är en erfaren teamledare med många års arbetserfarenhet inom produktutveckling och kvalitetssäkring. Han har ett starkt ledarskap och engagemang för att leverera mjukvara av hög kvalitet. På sin spjuttid är han spjutfiske exotiska havsdjur.

Jade Palco

Back-End Utvecklare

Jade är en erfaren back-end-utvecklare. Han är mycket engagerad i att göra idéer till verklighet. Han är aktiv i många olika utvecklargemenskaper. Förutom teknik älskar han också att spendera mycket tid utomhus – han är med det sagt en utomhusutvecklare.

Sean Ramones

Front-End Utvecklare

Sean har arbetat med utveckling inom olika branscher men mest inom e-handel. Han är den mest strukturerade utvecklaren i teamet och är vår egen front-end-expert. Trots sin strukturerade sida beskriver han sig själv som en rocker.

Andrew Vincoy

Back-End & Integrationsutvecklare

Andrew har utvecklat mjukvarulösningar för flera svenska kunder. Han har erfarenhet både på fram- och baksidan. Han är vår tekniska expert när det gäller integrationer. När han inte arbetar tillbringar han mest av sin tid med sin familj.

Är du intresserad av nya jobbmöjligheter?

Vill du hitta nya talanger att anställa?