Praktisera som B2B säljare på JobAgent!

Gör praktik hos oss och få en inblick i livet hos en B2B säljare

Den här praktikplatsen är tagen, men skicka gärna en ansökan ändå!

Just nu erbjuder vi praktik som B2B säljare till en student på universitet/högskola med relevant inriktning.

Vi vill ge dig en unik möjlighet att se hur det är att jobba som B2B säljare inom IT. Vi kommer jobba med allt från att generera nya kontakter till att hålla försäljningsmöten, bygga relationer och följa upp stängda affärer. Visst låter det superkul?

Vem söker vi?

Vi söker dig som är social, drivs av att hitta nya affärsmöjligheter och vill ha världens nöjdaste kunder. Tycker du att det låter spännande att ansvara för försäljning, identifiera och kontakta potentiella kunder och genomföra vinstdrivande försäljningar? Då är du rätt person!

Du behöver ha en egen dator och egen telefon. Du behöver även ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Ett plus är om du har erfarenhet av att arbeta i ett CRM-verktyg.

Men oroa dig inte om du inte har erfarenhet av detta – jag ska ju lära dig! Det är ju trots allt det som är meningen med praktik 😉

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innefattar det mesta man stöter på när man arbetar med försäljning inom B2B. Vi kommer bland annat…

  • Hitta och kontakta potentiella nya kunder genom telefon och mail
  • Delta i kundmöten (digitalt med din handledare)
  • Löpande uppdatera CRM-verktyget med ny relevant information
  • Bygga relationer och ta emot feedback från nuvarande kunder

Det finns även utrymme att testa på andra grejer, som att skriva säljande copy, vara delaktig i kampanjer och webinarer samt analysera kundresor. Om du vill, så kan du även få se hur vi arbetar med utvecklingen av vår plattform – vi jobbar bland annat med ett gäng utvecklare i Filipinerna och algoritm-proffs i USA (som bland annat var med och utvecklade Spotify). Kanske skulle du tycka det vore kul att få träffa dom?

Du kommer självklart få arbeta på ett sätt som passar dig. Vi kommer arbeta mycket tillsammans, men om du vill arbeta mer självmant (och på så sätt ta större ansvar) får du självklart göra det. Det finns också stora möjligheter för egna initiativ – jag är öppen för förslag, så om du har en bra idé, hit me up!

Vart finns vi?

Vi på JobAgent har vårt huvudkontor i Stockholm (Humlegårdsgatan 22) och vårt kreativa kontor i Vaxholm (Hamngatan 7). Vi är flexibla och vana att arbeta digitalt, och det finns absolut inga krav på att du som praktiserar hos oss måste infinna dig på kontoret. Vi kan ha hela praktiken på distans, men du är såklart också välkommen hit! 

Om JobAgent

JobAgent är ett relativt nystartat bolag inom rekrytering med totalt 10 anställda runt om i världen. Vi har utvecklat ett system som gör det lättare än någonsin att söka och hitta nya jobb. I vår plattform kan du ange vem du är, vad du är bra på och vad du vill jobba med – sedan är det bara att luta sig tillbaka och vänta på att rätt jobberbjudande dyker upp. Vi skapar även ett snyggt CV åt dig (något som vi kallar för TalentAd) som du kan dela med vem du vill, antingen via en länk eller som en PDF. Du kan läsa mer hur JobAgent fungerar här. 

  • Såhär ansöker du

Ansök genom JobAgent! Logga in med BankID här och fyll i information om dig själv. Kanske göra lite tester också? Du bestämmer själv! När du känner dig nöjd kan du skicka din TalentAd/CV till mig på bjorn.elowson@jobagent.se. Du kan såklart också skicka ett mejl på det gamla vanliga sättet också, kanske med en beskrivning av dig själv eller ett CV. Gör det som känns bäst för dig 😊
Jag ser fram emot din ansökan!

Psst… När du loggar in i vårt system kommer du använda Beta-versionen. Det innebär att systemet inte är helt färdigt ännu. Vi tar gärna emot feedback och förslag på hur vi kan göra systemet bättre!

Dela den här annonsen

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på print
Dela på email
Dela på whatsapp
bjornpiv-1-1024x1000-1-1

Björn Elowson

VD på JobAgent

Du som praktiserar hos oss kommer få jobba med mig!

Här på JobAgent jobbar jag med det mesta kring försäljning och kundhantering, jag ansvara bland annat för B2B försäljning.

Läs mer om mig här

Om tjänsten

Nivå: Praktikplats

Omfattning: Heltid eller deltid

Plats: Platsoberoende

Ansökning:
Ansök senast 19 februari till bjorn.elowson@jobagent.se