Praktisera som Social Media Manager på JobAgent!

Gör praktik hos oss och få en inblick i livet hos en Social Media Manager

Den här praktikplatsen är tagen, men skicka gärna in din ansökan ändå!

Just nu erbjuder vi praktik som Social Media Manager till en student på universitet/högskola med relevant inriktning.

Vi vill ge dig en unik möjlighet att hänga med och se hur det är att jobba som Sociala Media Manager.  Vi kommer arbeta med allt från att sätta upp en strategi och skapa innehåll till att driva kampanjer och analysera resultat. Visst låter det superkul? 

Vem söker vi?

Vi söker dig som är kreativ, har ett intresse för digitalt skapande och är motiverad till att lära dig mer. Tycker du att det låter spännande att framföra budskap på innovativa sätt, fånga folks intresse och att tänka utanför boxen? Då är du rätt person!

Du behöver ha en egen dator och telefon. Ett plus är om du har erfarenhet av Adobes program, både bildredigering och videoredigering. Vi kommer även skriva en hel del text, så att du är duktig i skrift är också ett plus!

Men oroa dig inte om du inte har erfarenhet av detta – jag ska ju lära dig! Det är ju trots allt det som är meningen med praktik 😉

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innefattar det mesta man stöter på när man arbetar med sociala medier för företag. Vi kommer bland annat att…

  • Planera och sätta upp strategier för olika kanaler
  • Skapa innehåll (maaaassa innehåll…)
  • Planera, skapa och genomföra kampanjer
  • Tolka och analysera resultat/statistik

Det finns även utrymme att testa på andra grejer, som t ex att driva en webbplats, skicka nyhetsbrev och att arbeta med SEO. Om du vill, så kan du även få se hur vi arbetar med utvecklingen av vår plattform – vi jobbar bland annat med ett gäng utvecklare i Filipinerna och algoritm-proffs i USA (som bland annat var med och utvecklade Spotify). Kanske skulle du tycka det vore kul att få träffa dom?

Du kommer självklart få arbeta på ett sätt som passar dig. Vi kommer arbeta mycket tillsammans, men om du vill arbeta mer självmant (och på så sätt ta större ansvar) får du självklart göra det. Det finns också stora möjligheter för egna initiativ – jag är öppen för förslag, så om du har en bra idé, hit me up!

Vart finns vi?

Vi på JobAgent har vårt huvudkontor i Stockholm (Humlegårdsgatan 22) och vårt kreativa kontor i Vaxholm (Hamngatan 7). Vi är flexibla och vana att arbeta digitalt, och det finns absolut inga krav på att du som praktiserar hos oss måste infinna dig på kontoret. Vi kan ha hela praktiken på distans, men du är såklart också välkommen hit! 

Om JobAgent

JobAgent är ett relativt nystartat bolag inom rekrytering med totalt 10 anställda runt om i världen. Vi har utvecklat ett system som gör det lättare än någonsin att söka och hitta nya jobb. I vår plattform kan du ange vem du är, vad du är bra på och vad du vill jobba med – sedan är det bara att luta sig tillbaka och vänta på att rätt jobberbjudande dyker upp. Vi skapar även ett snyggt CV åt dig (något som vi kallar för TalentAd) som du kan dela med vem du vill, antingen via en länk eller som en PDF. Du kan läsa mer hur JobAgent fungerar här. 

  • Såhär ansöker du

Ansök genom JobAgent! Logga in med BankID här och fyll i information om dig själv. Kanske göra lite tester också? Du bestämmer själv! När du känner dig nöjd kan du skicka din TalentAd/CV till mig på frida.bredesen@jobagent.se. Du kan såklart också skicka ett mejl på det gamla vanliga sättet också, kanske med en beskrivning av dig själv eller ett CV. Gör det som känns bäst för dig 😊
Jag ser fram emot din ansökan!

Psst… När du loggar in i vårt system kommer du använda Beta-versionen. Det innebär att systemet inte är helt färdigt ännu. Vi tar gärna emot feedback och förslag på hur vi kan göra systemet bättre!

Dela den här annonsen

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på print
Dela på email
Dela på whatsapp
Frida_8309

Frida Bredesen

Designer & Digital Kommunikatör

Du som praktiserar hos oss kommer få jobba med mig (yeey!).

Här på JobAgent jobbar jag med det mesta kring webb och digital kommunikation, jag är bland annat ansvarig för sociala medier. 

Läs mer om mig här

Om tjänsten

Nivå: Praktikplats

Omfattning: Deltid

Plats: Platsoberoende 

Ansökning:
Ansök senast 19 november till frida.bredesen@jobagent.se