Recruitment Awards 2021 🌟

PĂ„ Recruitment Awards 2021 delade JobAgent’s grundare, Mats Wernheim, ut pris till Ă„rets mĂ„ngfaldsföretag.

Recruitment Awards Àr en Ärlig branschgala som hÄlls av Branschen.se dÀr företag inom rekrytering och bemanning blir tilldelade priser inom olika kategorier, bland annat Ärets rekryteringsföretag, Ärets kommunikationskampank och Ärets gigföretag.

Mats blev inbjuden för att dela ut priset till Ärets mÄngfaldsföretag. De nominerade företagen inom mÄngfaldskategorin var Talangakademin, MultiMind Bemanning och Jobbentren. Den lyckliga vinnaren blev Talangakademin med motiveringen att företaget strÀvar efter att ge fler personer möjlighet att kÀnna sig inkluderade i samhÀllet oavsett kön, Älder, funktionsvariationer, etnicitet eller ekonomisk stÀllning. Att under 2020 ha tagit hand om 500 arbetslösa dÀr 60 procent matchades till validerad praktik och 56 procent gick vidare till arbete eller studier Àr imponerande och resulterar till att koras som en vÀrdig vinnare.

Mats Wernheim har jobbat inom rekrytering och matchning i över 30 Är och brinner för just Àmnet mÄngfald. Han arrangerar bland annat Jobbfestivalen, en jobbmÀssa i KungstrÀdgÄrden med tema mÄngfald. MÀssan Àr en unik möjlighet för personer med sÀmre förutsÀttningar att etablera sig pÄ arbetsmarknaden att trÀffa rekryterare och arbetsgivare.

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.