Recruitment Awards 2021 🌟

Frida har jobbat som frilansdesigner under de senaste 3 Ă„ren genom hennes egna bolag. Man skulle nĂ€stan kunna sĂ€ga att hon har en magisk kraft – allt som hon jobbar med blir grafiskt jĂ€ttefint. SĂ„ tĂ€nk dig om nĂ„gon skulle frĂ„ga henne “Vi har en superinnovativ plattform, kan du göra den extraordinĂ€rt fin och anvĂ€ndarvĂ€nlig?”. Vi vet redan vad hon svarade..

Skrivet av Frida Bredesen

PÄ Recruitment Awards 2021 delade JobAgent's grundare, Mats Wernheim, ut pris till Ärets mÄngfaldsföretag.

Recruitment Awards Àr en Ärlig branschgala som hÄlls av Branschen.se dÀr företag inom rekrytering och bemanning blir tilldelade priser inom olika kategorier, bland annat Ärets rekryteringsföretag, Ärets kommunikationskampank och Ärets gigföretag.

Mats blev inbjuden för att dela ut priset till Ärets mÄngfaldsföretag. De nominerade företagen inom mÄngfaldskategorin var Talangakademin, MultiMind Bemanning och Jobbentren. Den lyckliga vinnaren blev Talangakademin med motiveringen att företaget strÀvar efter att ge fler personer möjlighet att kÀnna sig inkluderade i samhÀllet oavsett kön, Älder, funktionsvariationer, etnicitet eller ekonomisk stÀllning. Att under 2020 ha tagit hand om 500 arbetslösa dÀr 60 procent matchades till validerad praktik och 56 procent gick vidare till arbete eller studier Àr imponerande och resulterar till att koras som en vÀrdig vinnare.

Mats Wernheim har jobbat inom rekrytering och matchning i över 30 Är och brinner för just Àmnet mÄngfald. Han arrangerar bland annat Jobbfestivalen, en jobbmÀssa i KungstrÀdgÄrden med tema mÄngfald. MÀssan Àr en unik möjlighet för personer med sÀmre förutsÀttningar att etablera sig pÄ arbetsmarknaden att trÀffa rekryterare och arbetsgivare.

Dela:

Scroll to Top