JobAgent® – Making potential available

Boka demo direkt i vår kalender

Välkommen på introduktion!

Du kommer träffa Björn Elowson, VD på JobAgent

Björn kommer ge dig en introduktion till JobAgents grymma TalentBoard. Han kommer bland annat visa hur du gör för att söka, filtrera och hitta riktigt bra kandidater. Han är även redo att svara på alla frågor du kan tänkas ha om JobAgent!

Eftersom vår TalentBoard är så himla enkel att använda kommer introduktionen inte ta längre än 30 min. Efter introduktionen får du tillgång till plattformen i en månad – helt gratis! Därefter väljer du själv om du vill fortsätta använda JobAgent eller inte, no strings attached.

Björn är legitimerad psykolog och har en bakgrund inom urval och assessment. Han har arbetat med kunder över hela världen med allt från personbedömningar av VD:ar i Sverige, assessment centers i Kina, till att utveckla automatiserad karriärvägledning i London.

Har du inte koll på din kalender just nu?

Ingen fara, vi hjälper dig! Fyll i din e-post så skickar vi en påminnelse till dig imorgon ✌️

The talk of the town

Vad säger folk om JobAgent?

Våra Partners

Artiklar om oss

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Få nyhetsbrev varannan vecka med spännande nyheter, tips, resurser och massa mer inom jobb och rekrytering!

© Copyright 2022 | JobAgent® | All Rights Reserved

Scroll to Top

Du får ⁨14⁩ dagar gratis provperiod och får tillgång till alla talanger. Du binder inte upp dig och väljer själv om du vill fortsätta efter att din period är slut.

(Ordinarie pris ⁨990 SEK⁩/mån)

Allt är helt gratis och du kan använda ditt digitala CV precis hur du vill. I plattformen kommer vi att hjälpa dig med att hitta dina styrkor, dina skills och massa mer!

(Helt gratis!)