Vår inspiration – bloggar, poddar, webbinars och mycket mer!

Frida har jobbat som frilansdesigner under de senaste 3 åren genom hennes egna bolag. Man skulle nästan kunna säga att hon har en magisk kraft – allt som hon jobbar med blir grafiskt jättefint. Så tänk dig om någon skulle fråga henne “Vi har en superinnovativ plattform, kan du göra den extraordinärt fin och användarvänlig?”. Vi vet redan vad hon svarade..

Skrivet av Frida Bredesen

Här är vår lista med länkar till informativ och inspirerande material inom HR, teknik, rekrytering och att söka jobb. Listan är levande vilket innebär att vi fyller på med nya länkar regelbundet (och vi tar gärna emot tips om du sitter på riktigt bra material!). Listan är uppdelad i följande kategorier:

  • Artificiell intelligens (AI) – en kategori om ai, hur det funkar och hur det kan hjälpa inom rekrytering och jobbsökande
  • Assessments – en kategori om tester inom rekryteringsprocesser
  • Bias & mångfald – en kategori om fördomar och orättvisor inom rekrytering
  • Rekrytering – en kategori med bra material för personer som rekryterar
  • Smart HR – en kategori för dig som jobbar inom HR

Artificial Intelligence

Assessments

Bias & mångfald

Rekrytering

Smart HR

Har vi missat något?

Vi är alltid öppna för att lära oss nya saker. Känner du till en artikel som du tror att vi hade gillat? Eller kanske en riktigt bra föreläsning? Hör av dig, så kanske vi även lägger in ditt förslag i vår lista! Om du har synpunkter eller tankar om någon av de befintliga länkarna är du också välkommen att höra av dig, vi vill gärna höra vad du har att berätta. Du når oss på info@jobagent.se – hoppas vi hörs!

Kategori:

Dela:

Scroll to Top